loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 877 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1020 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2656 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 804 tarfandha
عاشقانه ها 0 922 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1235 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1575 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 612 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1039 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 985 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1030 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 996 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1100 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1214 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 703 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 868 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1035 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 748 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 930 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 734 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 366 چهارشنبه 28 تیر 1391 نظرات (0)

۵ فکر کاملا اشتباه که در بین کاربران اینترنت - Www.ShahinShahR.RozBloG.Com

تفکر ۱):

من اطلاعات مهمی روی کامپیوتری که به اینترنت متصل می شود ذخیره نمی کنم، بنابراین لازم نیست خیلی نگران امنیت اطلاعات باشم.
چند سال پیش با کمی اغماض می شد گفت این حرف ها درست است ولی امروزه با بوجود آمدن تهدیدات دورگه! که هم خواص یک کرم اینترنتی و هم ویروس را دارد و از هر دوی آنها مخرب تر است دیگر به این سادگی نمی توانید از کنار امنیت کامپیوتر خود با بی تفاوتی بگذرید حتی اگر اطلاعات مهمی روی آن نداشته باشید به عنوان مثال یکی از این تهدیدات که Blaster نام دارد دور از چشم بسیاری می تواند در عرض کمتر از چند ساعت هزاران و بلکه میلیون ها کامپیوتر را در اینترنت آلوده کند.

برای چنین بد افزار مخربی مهم نیست که کامپیوتری چه کسی را هدف قرار می دهد و اطلاعات آن چه ارزشی دارد فقط اطلاعات را جمع آوری می کند تا در زمان مناسب از این اطلاعات به سرقت رفته سوء استفاده کند. حتی ممکن است کامپیوتر شما مستقیما مورد حمله واقع نشود و از آن به عنوان پایگاهی برای حمله به کامپیوتر های دیگر ( مثلاً در یک شبکه کامپیوتری ) استفاده شود.

حتی به این روش ممکن است از کامپیوتر شما برای ارسال نامه های الکترونیکی نا خواسته و تبلیغات وب سایت های غیر اخلاقی استفاده شود، در حالیکه از ان بی خبرید. بنابراین مسئولیت شهروندی شما حکم می کند که از کامپیوتر خود در برابر این تهدیدات حفاظت کنید

 

تفکر ۲):

زمانیکه با اینترنت کار نمی کنم ارتباط خود را با کامپیوتر قطع می کنم یا کامپیوتر را خاموش می کنم. بنابراین از کامپیوتر خود حفاظت کرده ام.
اشتباه است، حتی اگر کامپیوتر شما هیچگاه به اینترنت متصل نشود باز هم یک هدف مناسب برای حملات است. زمانیکه ناخواسته ویروسی به کامپیوتر شما راه می یابد لزوماً همان لحظه فعال نمی شود به خصوص اگر از برنامه های چک ایمیل استفاده می کنید. امروزه ویروس ها و سایر تهدیدات یارانه ای به طور بی رحمانه ای از طریق حافظه USB ، CD/DVD و شبکه های کامپیوتری منتشر می شوند

 

تفکر ۳):

برای اینکه کامپیوترم ویروسی نشود فایل های الصاق شده ( attached ) در ایمیل های مشکوک را باز نمی کنم.
اما ممکن است ویروس بعدی که به کامپیوتر شما راه پیدا می کند ایمیلی باشد که از یک دوست یا همکار دریافت کرده اید. چون کامپیوتر او آلوده بوده است. کرم های دورگه حتی می توانند از طریق حفره های امنیتی مرورگر شما وارد شوند. بنابراین گاهی فقط خواندن یا دیدن یک ایمیل می تواند باعث ایمیل آلوده شدن کامپیوتر شما شود.

برای جلوگیری از این معضل فقط کافیست یک مجموعه آنتی ویروس و فایروال یا یک بسته امنیت اینترنت ( Internet Security ) نصب کنید. و البته آن را Update ( به روز ) نگه دارید. برای Update آنتی ویروس هم به یک خط اینترنت با سرعت کافی نیاز دارید به خصوص اگر دیر به دیر به اینترنت متصل می شوید.

 

تفکر ۴):

سیستم عامل من مکینتاش یا لینوکس ( و سیستم عامل های بر پایه لینوکس ) است و نه ویندوز بنابراین لازم نیست نگران این گونه حملات باشم.
این درست است که هدف بیشتر حملات کامپیوتر هایی است که سیستم عامل ویندوز شرکت مایکروسافت روی آنها نصب شده است، اما حملاتی که علیه سیستم عامل های مکینتاش و لینوکس صورت می گیرند کم نیستند. بعضی از متخصصین پیش بینی می کنند. که مشکل ویروس ها در سیستم عامل های مکینتاش از این هم بدتر شود، چون سیستم عامل X مکینتاش از نسخه ای از یونیکس استفاده می کند. و هر چند این سیستم عامل هم ابزار های امنیتی خود را دارد ولی نفوذ به آن غیر ممکن نیست.

 

تفکر ۵):

کامپیوتر من یک پکیج امنیتی و آنتی ویروس دارد، بنابراین کاملاً حفاظت شده است
نه کاملاً، اول اینکه اگر شما آنتی ویروس خود را به گونه ای تنظیم نکرده باشید که ترافیک ورودی از اینترنت را به طور اتومات اسکن کند در این صورت حفاظت درستی انجام نداده اید. دوم، هر روز ویروس ها و تهدیدات جدید علیه کامپیوتر شما ظاهر می شود، و اگر آنتی ویروس شما Update باشد تا حدی می توان به آن اطمینان کرد.

بنابراین باید ویژگی Auto-Update را فعال کنید. سوم، یک پکیج امنیتی به تنهایی نمی تواند از کامپیوتر شما محافظت کند به عبارت دیگر هیچ آنتی ویروس یا پکیج امنیتی کامل نیست. بنابراین بهترین راه حل رعایت مجموعه ای از احتیاطات و اقدامات امنیتی است. یعنی یک آنتی ویروس، یک فایروال، یک Anti Spyware/Malware نصب کنید و برای به روز رسانی آنها به طور مرتب اقدام کنید. وصله های امنیتی سیستم عامل و مرورگر خود را نصب کنید. و وارد سایت  های مشکوک به خصوص وب سایتهای روسی و چینی که قوانین بین المللی ارتباطات را رعایت نمی کنند نشوید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 76
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 343
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 884
  • باردید دیروز : 201
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,002
  • بازدید ماه : 4,002
  • بازدید سال : 71,663
  • بازدید کلی : 621,305
  • کدهای اختصاصی