loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 875 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1017 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2652 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 801 tarfandha
عاشقانه ها 0 919 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1231 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1573 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 609 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1037 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 983 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1025 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 993 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1097 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1212 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 701 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 864 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1032 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 746 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 928 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 731 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 315 جمعه 16 تیر 1391 نظرات (0)

 

مواد لازم :

 
 روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری 
▪ آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری
▪ ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری 
▪ بادنجان قلمی بلند: ۱عدد
▪ سینه مرغ (پوست کنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم
▪ فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد
▪ سیر خرد شده : ۱حبه 
▪ کدوی کوچک : ۲عدد
▪ پیاز ترشی کوچک : ۱۲ تا ۱۶عدد
▪ نمک و فلفل سیاه : مقداری

 

 طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . کدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه کنید. سینه های مرغ را در قطعات مکعبی ۵ سانتی متری خرد کنید. نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادنجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدوبپیچید.داخل سیخ های کباب ، به ترتیب یک تکه مرغ، پیاز ترشی ، فلفل دلمه ای قرار دهید. سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته ، سسی را که در ابتدا تهیه درست کردنش را شرح دادیم ، به وسیله قلم مو روی سیخ ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر هر چه سس در بشقاب سس بود، در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بمالید. کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار دهید تا زمانی که نرم شوند. سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این کباب را گرم سرو کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 38
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 411
  • آی پی دیروز : 135
  • بازدید امروز : 985
  • باردید دیروز : 247
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,398
  • بازدید ماه : 2,398
  • بازدید سال : 70,059
  • بازدید کلی : 619,701
  • کدهای اختصاصی