loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 877 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1020 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2656 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 804 tarfandha
عاشقانه ها 0 922 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1235 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1575 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 612 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1039 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 985 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1030 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 996 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1100 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1214 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 703 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 868 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1035 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 748 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 930 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 734 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 433 چهارشنبه 04 مرداد 1391 نظرات (1)

خورش ترش واش

مواد اولیه :

*مرغ  شش تا هشت تکه
*نمک، فلفل و  زردچوبه     به میزان لازم
*بادنجان   چهار عدد
*گوجه‌فرنگی   چهار عدد
*آرد برنج دو قاشق غذاخوری
*سیر      سه حبه
*آب‌غوره یا آب نارنج     به میزان لازم
*روغن مایع برای سرخ کردن    به میزان لازم

 

سبزی ترش واش که شامل موارد زیر می‌باشد

نعنا، چغندر و  گشنیز روی هم                                                                   ۳۰۰ گرم

جعفری،  تره و چوچاق از هر کدام                                                                  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا بادنجان‌‌ها را پوست گرفته و ۳۰ دقیقه در آب نمک می‌‌خوابانیم تا تلخی آنها گرفته شود بعد آنها را شسته خشک کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شوند.

مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده در تابه کمی تفت می‌‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در تابه‌‌ای سیرهای خرد شده را کمی تفت داده و سبزی‌های خرد و میکس شده را به آن اضافه می‌کنیم. در حین تفت دادن وقتی از زیرسبزی‌‌ها حباب زد آرد برنج و مرغ را به آن اضافه می‌‌کنیم و حدود سه پیمانه آب می‌ریزیم تا جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده تا خورش جا بیفتد.حدودا (۳۰ دقیقه) سپس بادنجان و آب غوره را به آن می‌افزاییم یکی، دو جوش که خورد خورش را از روی حرارت برداشته در ظرف سرو کشیده و به همراه گوجه‌فرنگی سرخ شده و پلو سرو می‌کنیم.

نکــــــته:

در گیلان این غذا را در گمج درست می‌کنند.

این غذا بیشتر با ماهی دودی و ماهی کولی سرو می‌شود.

ترش واش یک گیاه ترش مزه و معطر است که در گیلان و مازندران موجود می‌باشد.

غذای محلی استان گیلان

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط V0RyCVwBU در تاریخ 1393/02/19 و 12:22 دقیقه ارسال شده است

That's not even 10 mituens well spent!


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 77
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 351
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 937
  • باردید دیروز : 201
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,055
  • بازدید ماه : 4,055
  • بازدید سال : 71,716
  • بازدید کلی : 621,358
  • کدهای اختصاصی