loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 877 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1020 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2656 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 804 tarfandha
عاشقانه ها 0 922 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1235 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1575 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 612 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1039 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 985 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1030 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 996 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1100 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1214 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 703 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 868 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1035 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 748 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 930 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 734 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 303 جمعه 16 تیر 1391 نظرات (0)

 | آموزش پخت غذای لبنانی خورشت مرغ و زیتون

مواد لازم:
مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۴ حبه
پودر زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو ۵۰ گرم
استاک مرغ یا گوشت ۱ لیوان
فلفل دلمه ای رنگی و سبز از هر کدام ۱ عدد
زیتون سبز بدون هسته ۱۰ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش حلقه شده ۲ عدد
پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری ۳ – ۲ قاشق غذاخوری

استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته میشود.

برای تهیه استاک مرغ یا گوشت ۱۰ – ۵ کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه. میگذاریم ۶ – ۵ ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.

از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.

به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.

ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.
روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.

سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.

مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.

نکته ای در مورد تمامی خورشتها:

اگر به خورشتها آب کمی اضافه کنیم و روی شعله کم آنها را دم کنیم خیلی خوشمزه تر خواهند شد و باعث می شود عرق ظرف داخل خورشت نریزد و تیره و بد مزه نشود.

فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.

مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.

برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.

در آخر ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.

این غذا بیشتر با ترشی انگور سرو می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 54
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 359
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 969
  • باردید دیروز : 201
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,087
  • بازدید ماه : 4,087
  • بازدید سال : 71,748
  • بازدید کلی : 621,390
  • کدهای اختصاصی