loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 877 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1020 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2654 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 804 tarfandha
عاشقانه ها 0 922 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1235 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1575 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 612 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1039 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 985 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1029 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 996 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1100 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1214 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 703 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 868 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1035 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 748 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 930 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 734 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 338 جمعه 16 تیر 1391 نظرات (0)

مواد لازم

▪ جو :: یک پیمانه
▪ پیاز :: یک پیمانه خرد شده
▪ کلم :: ۲ پیمانه ریز خرد شده
▪ قلم گوساله :: یک عدد
▪ گشنیز :: یک پیمانه خرد شده (پیمانه کاملاً فشرده)
▪ فلفل و نمک :: به اندازه کافی
▪ رب گوجه فرنگی :: ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود . ) در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
▪ نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شودو به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم .
● نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 55
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 196
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 466
  • باردید دیروز : 201
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,584
  • بازدید ماه : 3,584
  • بازدید سال : 71,245
  • بازدید کلی : 620,887
  • کدهای اختصاصی