مواد لازم:
*هویج ۱ کیلو
*شکر یک و نیم پیمانه
*آرد سفید یک و نیم پیمانه
*گلاب نصف پیمانه
*روغن مایع ۱ پیمانه
*زعفران به مقدار لازم ، به دلخواه
طرز تهیه:
مرحله ۱ – هویج ها را پوست گرفته و با کمی آب پخته، سپس در دستگاه پوره کنید و یا با رنده ریز ریز کنید.
مرحله ۲ – آرد را در تابه روی حرارت متوسط گذاشته و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید به طوری که رنگ آن عوض نشده و فقط بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله ۳ – روغن مایع، شکر و زعفران را به آرد افزوده و بعد از کمی هم زدن هویج را بیافزایید و مخلوط نمایید تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود. (می توانید شکر را در گلاب و کمی آب حل کنید سپس به آرد اضافه نمایید).
مرحله ۴ – حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و به دلخواه با انواع خلال یا پودر مغزیجات تزیین نمایید و یا می توانید در قالب ریخته، سپس در ظرف دلخواه برگردانید.