loading...
بزرگترین سایت تفریحی ایران
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عکس بستنی فروشی در زمان های خیلی قدیم 1 877 tarfandha
عکس های دختری که با دیدنش وحشت می کنید 1 1020 tarfandha
حرکات بی شرمانه یک دختر در کلاس درس+عکس 2 2656 tarfandha
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 1 804 tarfandha
عاشقانه ها 0 922 raziyehhosseini
پسری که ۹۰ عمل زیبایی کرده است + تصاویر 0 1235 tizfun
پسری که ملکه زیبایی شد!! + عکس 0 1575 behroz48
برچسب هاي تهيه شده براي انجمن 0 612 simayeiran
زنان زیبایی که خون آشام و هیولا شدند 0 1039 behroz48
تیپ جدید مرغ ها پس از بالا رفتن قیمت ! ( تصویری) 0 985 simayeiran
تصاويري از موبایل ناصرالدین شاه 1 1030 behroz48
زني كه گوگل ميليونرش كرد!!! 1 996 behroz48
مردي كه صورت ندارد + عكس هاي خود و همسرش 1 1100 saman
نظرتون راجع به این دختره چیه؟(عکس) 0 1214 simayeiran
عکس هایی که خودم طراحیشون کردم از چند بازیگر 0 703 simayeiran
دیدن صورت این مرد واقعا دل و جرات می خواد!! + عکس 0 868 simayeiran
چشمان ترسناک این دختر توجه همه را به او جلب کرده ! + تصاویر 0 1035 simayeiran
مردی که بدنش کامل نصف شده است + تصاویر 0 748 simayeiran
زیباترین دختر بچه جهان (عکس) 0 930 simayeiran
عكس:مردي كه صورت ندارد (+18) 0 734 simayeiran
كامران حسين نژاد بازدید : 285 چهارشنبه 04 مرداد 1391 نظرات (0)

مافين شكلاتي

مواد اولیه :

*کره ۱۰۰ گرم
*شکر قهوه ای  ۲/۳ پیمانه (۱۰۰ گرم)
*تخم مرغ دو عدد
*آرد گندم دو پیمانه (۲۱۵ گرم)
*بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
*شیر پاستوریزه نصف پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
*وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
*چیپس شکلات ۱۷۰ گرم

 

 

طرز تهیه :

کره و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا کرم رنگ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه می‌‌کنیم و به زدن ادامه می‌‌دهیم (تخم‌مرغ اول را خوب می‌‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه می‌کنیم.)

شیر را به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم. آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را کم‌کم به مایه می‌‌افزاییم و کاملا مخلوط می‌کنیم.

سپس مایه را در قالب مافین که از قبل چرب شده و آرد پاشیده‌ایم می‌‌ریزیم و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات‌های ریز) می‌‌پوشانیم.

ظرف را به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌‌دهیم تا بپزد.

پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا مافین‌ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج می‌کنیم.

نکته:

به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به كدام يك ازمواردزيرعلاقه ي بيشتري داريد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 824
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 74
  • تعداد اعضا : 247
  • آی پی امروز : 339
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 870
  • باردید دیروز : 201
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,988
  • بازدید ماه : 3,988
  • بازدید سال : 71,649
  • بازدید کلی : 621,291
  • کدهای اختصاصی