مواد اولیه :
*آرد ذرت ۲۲۵ گرم
*پودر شکر یک پیمانه
*شیر سه پیمانه
*کره ۷۵ گرم
*وانیل قاشق چایخوری
*قهوهفوری یک قاشق چایخوری
*پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
*آبجوش دو قاشق چایخوری
*خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
آرد ذرت، پودر شکر و شیر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته، کره و خامه فرم گرفته را به آن افزوده و سریع هم میزنیم تا کره آب شده و خامه جذب مواد و یکدست شود. کرم را به سه قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت وانیل افزوده و هم میزنیم. به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه میکنیم و آبجوش را با قهوه فوری مخلوط کرده و با سومین قسمت کرم مخلوط میکنیم. در ظرفهای یک نفره از مخلوط دلخواه میریزیم و در یخچال میگذاریم. کمی که دسر خودش را گرفت لایه بعد را ریخته و مجددا در یخچال میگذاریم. سپس لایه سوم را افزوده و دوباره در یخچال گذاشته تا کرم کاملا ببندد. در پایان کرم را با شکلات تزیین میکنیم.